Tıkalı Lavabo

Pimaşlar evlerde kullanılan atık maddelerden ve çevreye atılan çöpler yüzünden tıkanır. Bunların yanında fabrika gibi iş yerlerinde kullanılan atık maddelerin kanalizasyon borularına dökülmesi pimaş tıkanıklığını ortaya çıkartır.

Bu teknolojik robotlar, kameralı görüntü alan çelik helezonlu makinelerdir. Uzmanlarımız son teknoloji makineleri kullanarak çevredeki pimaş, kanalizasyon ve rögar hatlarını temizler ve bu bölgelerde meydana gelen tıkanıklıkları ortadan kaldırır.

Pimaş Borularda Tıkanıklığa Sebep Olan Durumlar Nedir?

  • Ağaç dalları ve yaprakları,
  • Tuvalet kağıdı, kadın pedi, kağıt mendil,
  • Gider hatlarına dökülen çay demleri,
  • Temizlik bezi ve kireçli sular,
  • Toprak fazlalığı, gazete parçaları,

Robotla Pimaş Tıkanıklığı Açma

Robotla pimaş açma işlemlerinde önce kamera ile görüntü alma cihazını kullanırız. Teknolojik robotlar sayesinde pimaş boru içerisinden görüntüler alabilir ve görüntülerden yola çıkarak hem tıkanıklığın nedenini tespit eder, hem de tıkanıklığa sebep olan madde ve cisimlerin neler olduğunu belirleyebiliriz. çelik holezonlu robotları devreye sokarız. Çelik holezonlu robotlar ile kanal içlerinde tıkanıklığa sebep olan bütün madde ve cisimleri parçalarız. Parçalanamayan cisimleri ise çelik holezonlu robotun yaylarına takarak yüzeye çıkartırız.

Pimaşların tıkanmasına neden olan maddeler uzmanlarımız tarafından toplanılarak çöplere atılır. Tıkanıklık açma işleminde maddelerin parçalanma işleminden sonra boru yüzeylerinde oluşmuş olan tabakalaşma, tortulaşma ve kireçlenme gibi faktörlerde ortadan kaldırılır. Robotla müdahale çalışması sayesinde pimaş boruları ve kanal içleri tamamen temizlenmiş olur.

Pimaş Açma Robotu Tesisata Zarar Verir Mi?

Tıkanıklık açma çalışmasında robotlu makine kullanılması tesisata hiçbir zarar vermemektedir. Kırmadan ve tesisata zarar vermeden pimaş tıkanıklıklarını açıyoruz. Pimaş açma çalışması bize ekstra ücret çıkartmaz, aksine masrafsız bir şekilde tıkanıklıklar giderilir. Ustalarımız tıkanıklığı açtıktan sonra yapılan çalışmaya dair işi anlatan raporu size teslim etmektedir.

Tıkalı pimaş açma işini uzmanlara bırakın ve işe yaramayan yöntemlerle vakit kaybetmeyin.