Kameralı Pimaş

Ev ve iş yerlerinde boruya dökülen sıvılar, katı atıklar yer altında toplanmakta, belirli bir zaman sonra pimaşlar tıkanır su geri taşmaya başlar. Pimaş tıkanıklıklarının en büyük sorumlusu insanların duyarsızlığı ve dikkatsiz kullanımıdır. Pimaş borularda tıkanıklık şikayetinizi azaltmak istiyorsanız dikkatli kullanmanız gerekir.

Türkiye’nin ilk robot ve kamera kullanan tesisat firması olarak, pimaş tıkanıklıklarını kırmadan açıyoruz.

Görüntülü Pimaş Tıkanıklığı Açma

Değerli müşterilerimiz, kameralı pimaş açma cihazlarımız ile kırmadan dökmeden pimaş hatlarınızda oluşan tıkanıklıkları açıyoruz, Pimaş tıkanıklıkları açıldıktan sonra kamerayla görüntülenir ve tesisatın son durumu kontrol edilir. Kontrol sonrasında pimaş borularda herhangi bir arıza var ise ustalarımız tarafından bölgesel olarak tespit edilebilmektedir.

Pimaş borularda meydana gelen tıkanıklıklar yaşam standartlarını olumsuz etkiler bu nedenle en kısa süre içerisinde problemin giderilmesi gerekir. Pimaş tıkanıklıklarına uzun süre müdahale edilmediğinde sular birikir ve giderden taşmaya başlar. Pimaşlarda tıkanıklık sorunun yanında kötü kokular ile karşılaşmak mümkündür. Boruya müdahale edilmediğinde problemler daha zor hale gelebilmektedir.

Kameralı Pimaş Açma Servisi

Kameralı kanal açma işlemleri için kurumsal firmamız gerekli olan tecrübe ve altyapısı ile hizmet vermeye hazırdır. Kameralı pimaş açma işini hilti, matkap ve çekiç ile değil, uzman ekip ve gelişmiş teknolojik cihazlar ile yapıyoruz.

Kameralı pimaş açma işlemi için önce sorunun kaynağını net bir şekilde kamerayla kanalizasyon borularına göndererek en zor şartlarda dahi net çekim kalitesini yakalayarak tıkanıklık açma çalışmasına başlıyoruz. Kamera ile görüntüleme işlemi sonrasında uzman ekiplerimiz sorunun kaynağına ulaşıyor.